LogoKontakt
Logo
Kontakt

Massage

Behandlingsmassage

Min massageteknik bygger på viden om menneskets anatomi, fysiologi og adfærd.

Ved behandlingsmassage finder vi i fællesskab frem til de muskler, hvor du har problemer (ømhed, smerter, skader). I starten opvarmes de med lette strøg. Derefter går jeg dybere ned i musklen for at starte den egentlige behandling. Under og efter behandlingen kan vi tale om, hvad der nu bør ske. Jeg kan vejlede om f.eks. forebyggelse, vaneændringer (arbejdsstillinger, løbemønstre osv.) og de ting, du selv kan gøre for at få det bedre: Systematiske strækøvelser, selvmassage, optræning af muskelgrupper osv....

OBS: Overstiger dine behov massørens fagområde, vil jeg straks henvise dig til en læge, der eventuelt igen kan henvise dig til andre specialister.

Sportsmassage

Dyrker du sport, får du ofte trætte muskler. Så er det en fordel at få massage, der fjerner mælkesyren i musklerne og styrker kredsløbet. Derved kan musklerne hurtigere restituere sig og være klar til næste træningspas/kamp. Slutresultat: Større ydeevne og nedsat risiko for skader.

Afspændings- og velværemassage

Forebygger / afhjælper infiltrationer og spændinger opbygget af stress, jag og bekymringer. Et pusterum, som din krop kan have brug for.

Velværemassage

Vælger du, fordi du ”bare” har lyst til at forkæle dig selv. Det tager kun en time, men din krop vil nyde det i dagevis!

Afspændings- og velværemassage

Byder i forskellige former på en intensiv pleje af hele din krop ved hjælp af varme, velgørende olier og omsorgsfulde hænder.

Slap af i lækre omgivelser, lyt til afslappende musik og tage imod en helkrops massage, som du ønsker den. Et godt grundlag for mere ro og overskud i hverdagen.

Graviditetsmassage

I min klinik i tilbyder jeg gravid massage. Derfor kan du få løsnet op for dine spændinger.

Gravid massage kan afhjælpe de fysiske gener, som kan opstå eller blive forstærket gennem din graviditet. Det kan eksempelvis være ømme og trætte muskler i ryg, lænd, skuldre, nakke og ben. Ligeledes kan massage afhjælpe trætte og hævede ben, samt iskiassmerter.

Healy

Healy er måske løsningen på mange af dine daglige skavanker.

Koster 0 kr at prøve en behandling og se om det er noget for dig.

Healy – frekvenser . Da alt, også menneskekroppen, er energi og frekvenser, kan de også komme i ubalance. Ikke mindst af alle de negative energier vi bliver omgivet af og udsatte for. Cellemembranernes åbne/lukke funktion bliver også svækket med alderen. Derfor skal vores cellemembraner også holdes ved lige. De skal helst kunne åbne og lukke hele tide for cellerne kan komme af med affald og ta ny næring ind. Ved at tilføre de rigtige frekvenser kan man genoprette denne funktionen og skabe balance i kroppens celler.

Healy-programmer er ikke noget der helbreder men forbedrer dit liv. Healy behandler, Healy og dens programmer er designet til og bruges for at harmonisere kroppen, organerne, mentaltilstanden, til at harmonisere kroppen følelsesmæssigt, din sjæls trivsel og som beskyttelse & optimering af cellerne.

Healy giver dig personlig indsigt og bevidsthed for at lære om chakraerne, balancere meridiansystemet, lindre ubehag, hjælpe og støtte til at rense sindet, krop og sjæl.

Healy er en bærbar holistisk wellness apparat, der bruges til at afbalancere det bioenergetiske felt i kroppen og til at aktivere dine selvhelbredende evner.

Selve Healy overfører de rigtige frekvenser til kroppen, ved at man vælger programmer fra en app man har på sin smartphone eller tablet. Healy har individuelle programmer til følgende anvendelsesområder:

✓ Guldcyklus

✓ Smerter/psyk

✓ Læring

✓ Fitness

✓ Job/sovn

✓ Mental Balance

✓ Skønhed/Hud

✓ Bioenergisk harmoni 1

✓ Bioenergisk harmoni 2

✓ Meridian 1

✓ Meridian 2

✓ Chakra

✓ Bioenergisk forsvar

✓ Dyb cyklus

✓ Bioenergisk støtte

✓ Velbefindende

✓ Expert Programs

Healy er et medicinsk apparat til behandling af kronisk smerte, fibromyalgi, skeletsmerter og migræne, samt til understøttende behandling af psykiske sygdomme som depression, nervøsitet og relaterede søvnproblemer. Alle andre anvendelser af Healy er ikke anerkendte af konventionel medicin på grund af mangel på beviser inden for konventionel medicin.

Med Healy kan man også lave forskellige analyser. Udover at analysere hvilke Healy programmer du vil have mest brug for lige her og nu, kan man analysere hvilke 5 ting du har mest brug for af:

Healys frekvensprogrammer støtter dig allerede efter kun 7 minutter. Healy kan bruges til sport, fritid, på arbejde, der hjemme eller bare ALLE STEDER !!!

Healy er ikke vandtæt eller glad for at bliver tabt i gulv.

Healy kommer i 5 forskellig pakker med forskellig programspakkar som man vælger efter eget behove og rådgivning frå den som præsenterede Helay for dig.

Fodpleje

Få sunde og velplejede fødder, med god fodpleje og fodbehandling

Når du kommer til Vigør Klinik, forkæler jeg dine fødder med et dejligt fodbad, dine tånegle klippes og hård hud fjernes i en skøn fodbehandling. Har du problemer med ligtorne og hælrevner, behandler jeg også det. Behandlingen afsluttes med en let fodmassage med plejende creme, så fødderne bliver bløde og fine.

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du vælge at få en luksus fodbehandling, hvor du udover ovennævnte også et kvarters fodmassage.

Under behandlingen kan du slappe af i stolen, med en kop kaffe eller the.

Er der brug for vejledning i forhold til fodtøj, indlæg, fodøvelser eller pleje, er det selvfølgelig en del af behandlingen.

Clairvoyance

Clairvoyance - Forståelsen af det Usynlige

Clairvoyance, eller 'klarsyn,' er evnen til at opfatte livets dybere aspekter ud over det logiske sind. Det involverer at sanse nutid, fortid og fremtid i relation til en person på en dybere måde.

Alle har en vis grad af clairvoyant potentiale, men det kræver udvikling. Ikke alle bør dog stræbe efter at blive clairvoyante, da det kræver dedikation og konstant forfining af evnerne.

Clairvoyance er knyttet til vores sanser, inklusive indre billeder (clairvoyance), indre lyde (clairaudience), følesans (clairsentience), lugtesans (clairscent), smagssans (clairgustance), og at fungere som en kanal for højere bevidsthed (kanalisering) eller kontakt med afdøde (mediumskab).

Mine primære styrker er clairvoyance og klarfølelse. Jeg kanaliserer helbredende energi og tilbyder clairvoyance via mail eller Skype. De øvrige evner anvendes som supplement, når det er relevant og meningsfuldt.

Home party

Individuel clairvoyance til dig selv - og til dine gæster

Ønsker du et Home Party med individuel Clairvoyance til dig selv og dine gæster - så er dette en mulighed.

Jeg selv sidder afsides i et andet rum og laver her individuel Clairvoyance på alle.

Clairvoyancen må du meget gerne optage på din mobil eller dictaphone.

Inden jeg kommer ud til jer - så har jeg lige brug for på forhånd at vide - hvor mange personer der skal deltage. Det har jeg af hensyn til min planlægning - således jeg kan få afsat god tid til den enkelte person.

Afslutningsvis skal jeg også have en lille kort pause mellem hver session - dette er af hensyn til at opnå den bedst mulige kvalitet til alle.

Priserne er individuelle efter antal af personer.

Meditation

Meditation er et redskab til at skabe en tilstand af indre ro og dermed øget overskud i hverdagen, du vil derfor gennem regelmæssig meditation kunne opnå ro, et større overskud og overblik i din hverdag.

meditation kan implementeres i din hverdag, uanset hvor travlt du har. Og den eneste overbevisning, der ligger bag meditationerne, er, at alle skal kunne finde ro i sig selv uafhængig af tid og rum.

Dette gælder naturligvis også for både walk-in og login meditation. For begge gælder, at du vil blive guidet igennem mindre øvelser og en meditation ved hver session, som du efterfølgende kan bruge på egen hånd eller gennem et abonnement på login meditation.

Walk-in og login meditation er for alle – uanset om du aldrig har mediteret tidligere eller har en meditationspraksis og har lyst til ny inspiration.

Husrensning

Jeg bliver ofte kontaktet af familier - hvor en eller flere af familie medlemmerne har oplevet uforklarlige hændelser - eller haft en følelse af uro i deres hjem.

Eksempelvis kan det være at lyset pludselig tændes / slukkes - eller at anden elektricitet er gået i gang uden at det har kunnet forklares nærmere, Andre har følt sig overvåget - hørt trin - lyde - oplevet ting har flyttet sig - set skygger osv.

Ovenstående hændelser kan muligvis være et tegn på at der er åndelig uro og energi boligen. Dvs. at der kan være tale om en afdød sjæl - som ”sidder fast” af en eller anden årsag her i den fysiske verden - og som har brug for hjælp til at kunne ” komme hjem til den anden side ”.

Det kan måske være en afdød person - en sjæl - som tidligere hen har boet i huset før familien er flyttet ind - Eller det kan også være en - der på den ene eller den anden måde er kommet til efterfølgende – og/ eller som evt. har en relation - samt et budskab til en eller flere af de der bor i boligen her og nu.

Det der opleves i boligen kan også omhandle ”psykiske aftryk”. Dvs. at der tidligere hen kan være sket hændelser et bestemt sted boligen - som gør at der er opstået en tung energi i et eller flere rum. Det kan evt. være at der tidligere hen har været sket voldsomme skænderier - sygdom dødsfald mv. i boligen. Hvilket gør det har sat sit aftryk.

For at finde ud af hvad det er der sker - hvem det evt. kan være - hvilke budskaber der evt. er i det osv. så er det nødvendigt at undersøge situationen og hjemmet nærmere.

I flg. nærmere aftale - køre jeg gerne ud og undersøger boligen nærmere. Dernæst renser jeg den for de negative energier og uro. Såfremt der er sjæle tilstede - hjælper jeg også dem til at finde hjem til sjæleverdenen. Derud over tager jeg en snak og rådgiver de af familien - som er påvirket af det der sker. Afslutningsvis aftales der en telefonisk opfølgning nogle uger efter.

Jeg kan aldrig give 100 % garanti på hvem / hvad jeg kommer i kontakt med under en hus rensning. Men omvendt set - kan jeg med sikkerhed sige - at jeg har haft utrolig gode erfaringer med de hus rensninger jeg har lavet. Således at uroen og den tunge energi formindskes i væsentligt grad - eller som oftest - at den helt forsvinder igen - så der bliver ro i huset.

Priser

Kropmassage ca 30 min kr: 340

Kropmassage ca 50 min kr: 440

Gravidtet m ca 60 min kr: 440

Aromaterapi ca 60 min kr: 440

Zoneterapi ca 50min kr: 440

Fodpleje ca 30 min kr: 340

Fodpleje m massage ca 45 min kr: 560

Håndpleje ca 30 min kr: 340

Fod og håndpleje ca 45 min kr 560

Clairvoyance ca 60 min kr: 600

RecoveryBoots ca 40 min kr: 340

Recovery Arm ca 40 min kr: 340

Recovery Hipster ca 40 min kr: 340

Recovery lænd. ca 30 min kr: 280

Recovery multi

behandling ca 90 min kr: 580

Tidbestilling i tlf:2398-5469

Kontakt os

Send os en besked, og vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontakt

Adresse:

Øster Løgumvej 67

6230 Rødekro

Tlf. nr.:

Sella: 2398-5469

Ragne: 5065-6440

Mail: kungfupandagym@gmail.com

Navigation

Øster Løgumvej 67, 6230 Rødekro

About us

åbningstider

Weekdays: 05.00 AM - 21.00 PM

Weekends: Closed