LogoKontakt
Logo
Kontakt

Kungfupanda

Velkommen til KungFuPandaGym Er du træt af manglende resultater, hvad enten det drejer sig om livsstilsændring, genoptræning, vægttab eller gode sunde vaner? Måske har du prøvet mange andre ting uden at nå dit mål. Måske har du nået dit mål, men det har ikke haft den ønskede langvarige effekt?

Uanset hvad du har prøvet eller opnået, er vi to uddannede personlige trænere, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Det gælder uanset om det er hjælp til vægttab, vægtøgning, øget mobilitet, graviditets- og efterfødselstræning og meget mere.

Vi er et center, hvor vi fokuserer på styrke, mobilitet og balance i hverdagen. Vores mål er at hjælpe dig med at finde din styrke og den vejledning, du har brug for. Hos os er der ikke fokus på strenge slankekure eller stressende træningsrutiner. Vi tilrettelægger en plan, der fungerer med din hverdag, så du stadigvæk kan nå dit mål.

Du vil hos os have adgang til et træningscenter, hvor der kun er dig og din træner. Hos os er der plads til forskelligheder.

Hos os er ingen mål for store eller små.

KungFuPandaGym

Ved KungFuPandaGym får du et skræddersyet program, der er lavet til dig efter dine behov og målsætninger.

Vi giver dig muligheden for at få hjemmeprogrammer, fitnessprogrammer og træning i vores eget lille fitnesslokale, hvor du kan få personlig vejledning og støtte.

Ved at købe et af vores programmer, får du personlig vejledning og hjælp, kostplan og adgang til en app, hvor du kan følge din personlige udvikling.

Priser

Priser for 4 ugershjemmeprogram: 250 kroner

Priser for 4 ugers fitnessprogram: 250 kroner

Priser for personlig træning i eget fitnesscenter:

- 4 uger eller 8 træninger*60 minutter: 2.999 kroner

Træn sammen

For 2 personer er prisen 2.599 kroner pr. person

For 3 personer er prisen 1.999 pr. person

Få hjælp til:

✔ Vægttab

✔ Muskelopbygning

✔ Vaneændringer/Livsstilsændring

✔ Forbedret kondition

✔ Bedre kropsholdning

✔ Genoptræning

✔ Bedre Livskvalitet

✔ Graviditets- og efterfødselstræning

Meld dig til vores spændende hold-træninger

Vi kører forskellige hold, som du kan tilmelde dig, og være en del af. Hold er ikke bare et hold. Hold-træning er også sted, hvor vi skaber personlig og støttende atmosfære. Hvor man opbygger et godt fællesskab, og hvor vi kan udvikles og trives.

Vores hold-træninger:

Bodypump:

Vær en del af BodyPump – Det en verdenskendt fitnessoplevelse! Deltag på vores hold af 6 personer, og oplev træning med vægtstang og tilhørende vægtskiver. Vores erfarne instruktører guider dig igennem en række styrketræningsøvelser, designet til at udfordre hele din krop.

Alt dette sker i harmoni med inspirerende og motiverende musik, der styrker din præstation.

På vores intime hold, begrænset til 6 deltagere, skaber vi en personlig og støttende atmosfære. Alle øvelser udføres med mange gentagelser og moderat vægt, hvilket gør BodyPump tilgængelig for alle, uanset alder og erfaring med styrketræning. Mød op to gange om ugen og deltag i en træning, der ikke kun styrker din krop, men også skaber et fællesskab, hvor du kan trives og nå dine fitnessmål!

Senior træning

Vi har lavet et helt nyt hold, holdtræning til ældre. Seniortræning er fra 60+ år. Træningen kommer til at være i hold, hvor vi laver træning med lave vægte og egen kropsvægt. Træning er afgørende for at bevare ens sundhed og uafhængighed. Gennem målrettet motion, der fokuserer på styrke, balance og fleksibilitet, kan ældre forbedre deres livskvalitet og forebygge fald. Træning har også positive effekter på mental sundhed, herunder forbedret hukommelse og koncentration. Det er vigtigt at tilpasse træningen til den enkeltes behov, og uanset alder er det aldrig for sent at starte en træningsrutine for at opnå både fysiske og mentale fordele. Mød op to gange om ugen og deltag i en træning, der ikke kun styrker din krop, men også skaber et fællesskab, hvor du kan trives og nå dine fitnessmål!

Graviditets- og efterfødselstræning

Bliv en del af vores Graviditets- og Efterfødselstræningshold – Træning under graviditeten kan være gavnlig, særligt for at styrke kroppen og forberede den på det, der kommer. Dette kan også forebygge nogle af de almindelige gener, der kan opstå under graviditeten.

Efterfødselstræning er lige så vigtig, da kroppen gennemgår betydelige ændringer. Gennem en langsom og gradvis træning kan du genopbygge styrke og stabilitet i kroppen.

Tag del i vores hold med 6-8 personer og oplev træning med fokus på at styrke og stabilisere kroppen både under og efter graviditeten. Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem nøje udvalgte øvelser designet til at styrke hele din krop. Alt dette sker i harmoni med inspirerende og motiverende musik, der øger din præstation.

På vores hold, der er begrænset til 6-8 deltagere, skaber vi en personlig og støttende atmosfære. Deltag to gange om ugen og få en træning, der ikke kun styrker din krop, men også opbygger et fællesskab, hvor du kan trives og udvikles.

Kontakt

Adresse:

Øster Løgumvej 67

6230 Rødekro

Tlf. nr.:

Sella: 2398-5469

Ragne: 5065-6440

Mail: kungfupandagym@gmail.com

Navigation

Øster Løgumvej 67, 6230 Rødekro

About us

åbningstider

Weekdays: 05.00 AM - 21.00 PM

Weekends: Closed